HELAL AKREDİTASYON
SERTİFİKASI

Helal Uygunluk Değerlendirme Kuruluşu
olarak faaliyet gösteren

CDIAL HALAL AUTORIDADE DE CERTIFICAÇÃO

Adres : Domo Corporate blg, José Versolato Street, 101 - Office 63 - Centro, São Bernardo do Campo - SP, 09750-730, Brezilya

OIC/SMIIC 2:2019 Standardı çerçevesinde ekte gösterilen kapsamlar için
akredite edilmiştir.

Helal Akreditasyon Numarası

2024-067

Helal Akreditasyon Kapsamı

Ekte Belirtilmiştir

İlk Helal Akreditasyon Tarihi

12.12.2024

Helal Akreditasyon Bitiş Tarihi

12.12.2029

Bu sertifika; OIC/SMIIC 2:2019 standardına, ulusal mevzuata ve Helal Akreditasyon Kurumu kurallarına
uyulduğu takdirde akredite olunan kapsam için belirtilen süreye kadar geçerlidir.


HELAL AKREDİTASYON KAPSAMI

Grup Kategori Alt Kategori Dahil Olan Faaliyetler
Gıda ve yem işleme C Gıda üretimi CI Helal kesim & dayanıksız (çabuk bozulabilen) hayvansal ürünlerin işlenmesi Helal kesim (Kesme ve paketlemeyi de içermek üzere kanatlı hayvanlardan elde edilen çiğ et [mezbaha]) ve Kanatlı hayvanlardan elde edilen taze, soğutulmuş, dondurulmuş, derin dondurulmuş et

Biyokimyasal K (Biyo) Kimyasalların üretimi • Gıda katkı maddelerinin üretimi
• İşlem yardımcılarının üretimi
• Vitamin üretimi
• Mineral üretimi
• Biyokültür üretimi
• Aroma vericilerin üretimi
• Enzimlerin üretimi
dahil olmak üzere biyokimyasallar


ENGLISH VERSION

HALAL ACCREDITATION
CERTIFICATE

Halal Conformity Assessment Body

CDIAL HALAL AUTORIDADE DE CERTIFICAÇÃO

Address: Domo Corporate blg, José Versolato Street, 101 - Office 63 - Centro, São Bernardo do Campo - SP, 09750-730, Brazil

Accredited in accordance with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard for the attached scope.

Halal Accreditation Number

2024-067

Halal Accreditation Scope

Specified in the Annex

Initial Halal Accreditation Date

12.12.2024

Expiry Date

12.12.2029

This certificate is valid with the accreditation scpoe until the expiry date, as long as the halal conformity
assessment body fully complies with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard, national legislation and Halal Accreditation Agency rules.


HALAL ACCREDITATION SCOPE

Cluster Category Sub-category Included Activities
Food and feed Processing C Food Manufacturing CI Halal slaughtering & processing of perishable animal products Halal slaughtering (Raw meat from poultry [slaughterhouse], including cutting and packaging) and fresh, chilled, frozen, deep-frozen meat from poultry
Biochemical K (Bio) Production of Chemicals Biochemicals including:
• Production of food additives
• Production of processing aids
• Vitamin production
• Mineral production
• Bio-culture production
• Production of flavorings
• Production of enzymes