Adres : Domo Corporate blg, José Versolato Street, 101 - Office 63 - Centro, São Bernardo do Campo - SP, 09750-730, Brezilya
OIC/SMIIC 2:2019 Standardı çerçevesinde ekte gösterilen kapsamlar için
akredite edilmiştir.
Helal Akreditasyon Numarası
2024-067
Helal Akreditasyon Kapsamı
Ekte Belirtilmiştir
İlk Helal Akreditasyon Tarihi
12.12.2024
Helal Akreditasyon Bitiş Tarihi
12.12.2029
Bu sertifika; OIC/SMIIC 2:2019 standardına, ulusal mevzuata ve Helal Akreditasyon Kurumu kurallarına
uyulduğu takdirde akredite olunan kapsam için belirtilen süreye kadar geçerlidir.
Grup | Kategori | Alt Kategori | Dahil Olan Faaliyetler | ||
---|---|---|---|---|---|
Gıda ve yem işleme | C | Gıda üretimi | CI | Helal kesim & dayanıksız (çabuk bozulabilen) hayvansal ürünlerin işlenmesi | Helal kesim (Kesme ve paketlemeyi de içermek üzere kanatlı hayvanlardan elde edilen çiğ et [mezbaha]) ve Kanatlı hayvanlardan elde edilen taze, soğutulmuş, dondurulmuş, derin dondurulmuş et |
Biyokimyasal | K | (Biyo) Kimyasalların üretimi | • Gıda katkı maddelerinin üretimi • İşlem yardımcılarının üretimi • Vitamin üretimi • Mineral üretimi • Biyokültür üretimi • Aroma vericilerin üretimi • Enzimlerin üretimi dahil olmak üzere biyokimyasallar |
Address: Domo Corporate blg, José Versolato Street, 101 - Office 63 - Centro, São Bernardo do Campo - SP, 09750-730, Brazil
Accredited in accordance with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard for the attached scope.
Halal Accreditation Number
2024-067
Halal Accreditation Scope
Specified in the Annex
Initial Halal Accreditation Date
12.12.2024
Expiry Date
12.12.2029
This certificate is valid with the accreditation scpoe until the expiry date, as long as the halal conformity
assessment body fully complies with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard, national legislation and Halal Accreditation Agency rules.
Cluster | Category | Sub-category | Included Activities | ||
---|---|---|---|---|---|
Food and feed Processing | C | Food Manufacturing | CI | Halal slaughtering & processing of perishable animal products | Halal slaughtering (Raw meat from poultry [slaughterhouse], including cutting and packaging) and fresh, chilled, frozen, deep-frozen meat from poultry |
Biochemical | K | (Bio) Production of Chemicals | Biochemicals including: • Production of food additives • Production of processing aids • Vitamin production • Mineral production • Bio-culture production • Production of flavorings • Production of enzymes |