HELAL AKREDİTASYON
SERTİFİKASI

Helal Uygunluk Değerlendirme Kuruluşu
olarak faaliyet gösteren

DSR ULUSLARARASI GÖZETİM VE
BELGELENDİRME HİZ. LTD. ŞTİ.

Adres : Yeşilbağlar Mah. Selvili Sk. Helis Beyaz Ofis No:2/1/7
Pendik / İstanbul

OIC/SMIIC 2:2019 Standardı çerçevesinde ekte gösterilen kapsamlar için
akredite edilmiştir.

Helal Akreditasyon Numarası

2024-064

Helal Akreditasyon Kapsamı

Ekte belirtilmiştir

İlk Helal Akreditasyon Tarihi

18.10.2024

Helal Akreditasyon Bitiş Tarihi

18.10.2029

Bu sertifika; OIC/SMIIC 2:2019 standardına, ulusal mevzuata ve Helal Akreditasyon Kurumu kurallarına
uyulduğu takdirde akredite olunan kapsam için belirtilen süreye kadar geçerlidir.


HELAL AKREDİTASYON KAPSAMI

Grup Kategori Alt Kategori Dahil Olan Faaliyetler
Gıda ve yem işleme C Gıda üretimi CIV Dayanıklı ürünlerin işlenmesi • Takviye Edici Gıdalar (biyokimyasal kategorisinde değerlendirilmeyenler)
• Bitkisel Kökenli Katı ve Sıvı Yağlar
• Meşrubat: Alkolsüz içecekler (sirke dahil)
• Tahıl ve Tahıl Ürünleri:
   ○ Hafif Fırıncılık Ürünleri,
   ○ Unlu Mamuller
   ○ Makarna, Erişte vb.
   ○ Un
• Kahve ve Kahve Ürünleri
• Çay, Bitki Çayları ve bunların harmanları
• Gıdada Kullanılan Tuz
• İçme Suyu
Diğerleri L Kozmetik Ürünleri (yalnızca kozmetik ürünlerde kullanılan hammadde/bileşenler dahil)


ENGLISH VERSION

HALAL ACCREDITATION
CERTIFICATE

Halal Conformity Assessment Body

DSR ULUSLARARASI GÖZETİM VE
BELGELENDİRME HİZ. LTD. ŞTİ.

Address: Yeşilbağlar Mah. Selvili Sk. Helis Beyaz Ofis No:2/1/7
Pendik / İstanbul

Accredited in accordance with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard for the attached scope.

Halal Accreditation Number

2024-064

Halal Accreditation Scope

Shown in annex

Initial Halal Accreditation Date

18.10.2024

Expiry Date

18.10.2029

This certificate is valid with the halal accreditation scope until the expiry date, as long as the halal conformity
assessment body fully complies with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard, national legislation and Halal Accreditation Agency rules.


HALAL ACCREDITATION SCOPE

Cluster Category Sub-category Included Activities
Food and Feed Processing C Food Manufacturing CIV Processing of ambient stable products • Food Supplements (those not classified as biochemicals)
• Plant-Based Fats and Oils
• Soft Drinks: Non-Alcoholic Beverages (including vinegar)
• Cereal Products:
   ○ Fine Bakery Products,
   ○ Bakery Products
   ○ Pasta, Noodle etc.
   ○ Flour
• Coffee and Coffee Products
• Tea, Herbal Teas, and Blends
• Food Grade Salt
• Drinking Water
Other L Cosmetic Products (including raw materials/ingredients used only in cosmetic products)