Adres : 4 Rue de la Presse 1000 Brüksel, Belçika
OIC/SMIIC 2:2019 standardı çerçevesinde ekte gösterilen kapsamlar için
akredite edilmiştir.
Helal Akreditasyon Numarası
2023-036
Helal Akreditasyon Kapsamı
Ekte belirtilmiştir
İlk Helal Akreditasyon Tarihi
01.09.2023
Helal Akreditasyon Bitiş Tarihi
01.09.2028
Bu sertifika; OIC/SMIIC 2:2019 standardına, ulusal mevzuata ve Helal Akreditasyon Kurumu kurallarına
uyulduğu takdirde akredite olunan kapsam için belirtilen süreye kadar geçerlidir.
Grup | Kategori | Alt-Kategori | Dahil olan faaliyetler | ||
---|---|---|---|---|---|
Gıda ve yem işleme | C | Gıda üretimi | CI | Helal Kesim ve Dayanıksız (çabuk bozulabilen) hayvansal ürünlerin işlenmesi | -Ambalajlamayı da içeren Süt ve Süt Ürünleri taze ve uzun ömürlü ürünler |
CIV | Dayanıklı ürünlerin işlenmesi | • Nişasta, Şeker ve Şekerleme Mamulleri, Bal Mamulleri • Kakao ve Kakao Ürünleri • Tahıl ve Tahıl Ürünleri: ○ Hafif Fırıncılık Ürünleri, ○ Unlu Mamuller ○ Makarna, Erişte vb. ○ Un • Kahve ve Kahve Ürünleri • Çay, Bitki Çayları ve bunların harmanları • Bisküvi Çeşitleri, Kurabiyeler ve Atıştırmalıklar (ileri işleme tabi tutulmuş kuruyemişler dahil) • Çorba ve Kuru Hazır Yiyecekler • Bebek ve Çocuk Gıdaları • Baharatlar, Çeşni Malzemeleri, Soslar • Konserve ve Gıdalar • İşlenmiş Yağlı Tohumlar • Gıdada Kullanılan Tuz |
|||
Biyokimyasal | K | (Biyo) Kimyasalların üretimi | • Gıda katkı maddelerinin üretimi • İşlem yardımcılarının üretimi • Vitamin üretimi • Mineral üretimi • Biyokültür üretimi • Aroma vericilerin üretimi • Enzimlerin üretimi dahil olmak üzere biyokimyasallar |
Address: 4 Rue de la Presse 1000 Brussels, Belgium
Accredited in accordance with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard for the
attached scope.
Halal Accreditation Number
2023-036
Halal Accreditation Scope
Shown in annex
Initial Halal Accreditation Date
01.09.2023
Expiry Date
01.09.2028
This certificate is valid with the accreditation scope until the expiry date, as long as the halal conformity
assessment body fully complies with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard, national legislation and Halal Accreditation Agency rules.
Cluster | Category | Sub-category | Included Activities | ||
---|---|---|---|---|---|
Food and feed Processing | C | Food Manufacturing | CI | Halal slaughtering & processing of perishable animal products | • Milk and Dairy Products, including packaging: fresh and long-life milk products |
CIV | Processing of ambient stable products |
• Starch, Sugar and Confectionery Products, Honey Products • Cocoa and Cocoa Products, • Cereal and Cereal Products: ○ Fine Bakery Products ○ Bakery Products ○ Pasta, Noodle etc. ○ Flour • Coffee and Coffee Products • Tea, Herbal Teas and Blends • Biscuit, Cookies and Snacks (including further processed nuts) • Soup and Dried Ready-to-Eat Meals • Infant Formula, Baby and Child Food • Spices, Seasonings, Sauces • Canned Foods • Oilseeds • Food Grade Salt |
|||
Biochemical | K | (Bio) Production of Chemicals | Biochemicals including: • Production of food additives • Production of processing aids • Vitamin production • Mineral production • Bio-culture production • Production of flavourings • Production of enzymes |