Adres : Neherkade 3140, 2521 VX Lahey, Hollanda
OIC/SMIIC 2:2019 standardı çerçevesinde ekte gösterilen kapsamlar için
akredite edilmiştir.
Akreditasyon Numarası
2023-023
Akreditasyon Kapsamı
Ekte Gösterilmiştir.
İlk Akreditasyon Tarihi
20.01.2023
Revizyon Tarihi
30.10.2024
Akreditasyon Bitiş Tarihi
20.01.2028
Bu sertifika; OIC/SMIIC 2:2019 standardına, ulusal mevzuata ve Helal Akreditasyon Kurumu kurallarına
uyulduğu takdirde akredite olunan kapsam için belirtilen süreye kadar geçerlidir.
Grup | Kategori | Alt-Kategori | Dahil olan faaliyetler | ||
---|---|---|---|---|---|
Gıda ve Yem İşleme | C | Gıda Üretimi | CI | Helal kesim & dayanıksız (çabuk bozulabilen) hayvansal ürünlerin işlenmesi | • Ambalajlamayı da içeren Süt ve Süt Ürünleri: taze ve uzun ömürlü ürünler • Jelatin: Kanatlı Hayvan, Büyükbaş, Küçükbaş Hayvan, Balık Kaynaklı |
CIV | Dayanıklı ürünlerin işlenmesi |
• Bitkisel Kökenli Katı ve Sıvı Yağlar • Meşrubat: Alkolsüz İçecekler (şirke dahil) • Tahıl ve Tahıl Ürünleri: o Hafif Fırıncılık o Unlu Mamuller o Makarna, Erişte vb. o Un • Kahve ve Kahve Ürünleri • Çay, Bitki Çayları ve bunların harmanları • Bisküvi Çeşitleri, Kakao ve Kakao Ürünleri, Kuruyemişler ve Atıştırmalıklar (ileri işleme tabi tutulmuş kuruyemişler dahil) • Nişasta, Şeker ve Şekerleme Mamulleri, Bal Mamulleri • Çorba ve Kuru Hazır Yiyecekler • Bebek ve Çocuk Gıdaları • Baharatlar, Çeşni Malzemeleri, Soslar • Konserve Gıdalar • İşlenmiş Yağlı Tohumlar • Gıdada Kullanılan Tuz • İçme Suyu |
|||
Biyokimyasal | K | (Biyo)Kimyasalların Üretimi |
• Gıda katkı maddelerinin üretimi • İşlem yardımcılarının üretimi • Vitamin üretimi • Mineral üretimi • Biyokültür üretimi • Aroma vericilerin üretimi • Enzimlerin üretimi dahil olmak üzere kimyasallar |
Address: Neherkade 3140, 2521 VX The Hague, Netherlands
Accredited in accordance with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard for the
attached scope.
Halal Accreditation Number
2023-023
Halal Accreditation Scope
Shown in annex
Initial Halal Accreditation Date
20.01.2023
Revision Date
30.10.2024
Expiry Date
20.01.2028
This certificate is valid with the accreditation scope until the expiry date, as long as the halal conformity
assessment body fully complies with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard, national legislation and Halal Accreditation Agency rules.
Cluster | Category | Sub-category | Included Activities | ||
---|---|---|---|---|---|
Food and feed Processing | C | Food Manufacturing | CI | Halal slaughtering & processing of perishable animal products |
• Milk and Dairy Products, including packaging: fresh and long-life milk products • Gelatin: Poultry, Bovine, Ovine, Fish originated |
CIV | Processing of ambient stable products |
• Plant-Based Fats and Oils ▪ Soft Drinks: Non-Alcoholic Beverages (including vinegar) • Cereal Products: ○ Fine Bakery Products ○ Bakery Products ○ Pasta, Noodle etc. ○ Flour • Coffee and Coffee Products • Tea, Herbal Teas and Blends • Food Grade Salt • Drinking Water • Biscuit Types, Cocoa and Cocoa Products, Cookies and Snacks (including further processed nuts) • Starch, Sugar and Confectionery Products, Honey Products • Soup and Dried Ready-to-Eat Meals • Infant Formula, Baby and Child Food • Spices, Seasonings, Sauces • Canned Foods • Oilseeds |