HELAL AKREDİTASYON
SERTİFİKASI

Helal Uygunluk Değerlendirme Kuruluşu
olarak faaliyet gösteren

THE HALAL QUALITY CONTROL GROUP

Adres : Laan van Meerdervoort 53d, 2517 AE Den Haag / Lahey, Hollanda

OIC/SMIIC 2:2019 standardı çerçevesinde ekte gösterilen kapsamlar için
akredite edilmiştir.

Akreditasyon Numarası

2023-026

Akreditasyon Kapsamı

Ekte Gösterilmiştir.

İlk Akreditasyon Tarihi

03.03.2023

Akreditasyon Bitiş Tarihi

03.03.2028

Bu sertifika; OIC/SMIIC 2:2019 standardına, ulusal mevzuata ve Helal Akreditasyon Kurumu kurallarına
uyulduğu takdirde akredite olunan kapsam için belirtilen süreye kadar geçerlidir.


HELAL AKREDİTASYON KAPSAMI

Grup Kategori Alt-Kategori Dahil olan faaliyetler
Gıda ve Yem İşleme C Gıda Üretimi CI Helal kesim & dayanıksız (çabuk bozulabilen) hayvansal ürünlerin işlenmesi • Kanatlı Hayvan, Büyükbaş, Küçükbaş Hayvan için İşlenmişİşlem Görmüş Et Ürünleri (ambalajlamayı da içeren Yarımamul dahil) ve ambalajlamayı da içeren balık ve balık ürünleri (havyar, sushi vb. ürünler)
• Ambalajlamayı da içeren Süt ve Süt Ürünleri taze ve uzun ömürlü ürünler


ENGLISH VERSION

HALAL ACCREDITATION
CERTIFICATE

Halal Conformity Assessment Body

THE HALAL QUALITY CONTROL GROUP

Address: Laan van Meerdervoort 53d, 2517 AE Den Haag / The Hague, the Netherlands

Accredited in accordance with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard for the
attached scope.

Halal Accreditation Number

2023-026

Halal Accreditation Scope

Shown in annex

Initial Halal Accreditation Date

03.03.2023

Expiry Date

03.03.2028

This certificate is valid with the accreditation scope until the expiry date, as long as the halal conformity
assessment body fully complies with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard, national legislation and Halal Accreditation Agency rules.


HALAL ACCREDITATION SCOPE

Cluster Category Sub-category Included Activities
Food and feed Processing C Food Manufacturing CI Halal slaughtering & processing of perishable animal products • Processed/Heat-Treated Meat Products for Poultry, Bovine, Ovine, egg products including packaging, and fish and fish products including packaging (such as caviar, sushi, etc.)

• Milk and Dairy Products, including packaging: fresh and long-life milk products