Adres : Laan van Meerdervoort 53d, 2517 AE Den Haag / Lahey, Hollanda
OIC/SMIIC 2:2019 standardı çerçevesinde ekte gösterilen kapsamlar için
akredite edilmiştir.
Akreditasyon Numarası
2023-026
Akreditasyon Kapsamı
Ekte Gösterilmiştir.
İlk Akreditasyon Tarihi
03.03.2023
Akreditasyon Bitiş Tarihi
03.03.2028
Bu sertifika; OIC/SMIIC 2:2019 standardına, ulusal mevzuata ve Helal Akreditasyon Kurumu kurallarına
uyulduğu takdirde akredite olunan kapsam için belirtilen süreye kadar geçerlidir.
Grup | Kategori | Alt-Kategori | Dahil olan faaliyetler | ||
---|---|---|---|---|---|
Gıda ve Yem İşleme | C | Gıda Üretimi | CI | Helal kesim & dayanıksız (çabuk bozulabilen) hayvansal ürünlerin işlenmesi | • Kanatlı Hayvan, Büyükbaş, Küçükbaş Hayvan için İşlenmişİşlem Görmüş Et Ürünleri (ambalajlamayı da içeren Yarımamul dahil) ve ambalajlamayı da içeren balık ve balık ürünleri (havyar, sushi vb. ürünler) • Ambalajlamayı da içeren Süt ve Süt Ürünleri taze ve uzun ömürlü ürünler |
Address: Laan van Meerdervoort 53d, 2517 AE Den Haag / The Hague, the Netherlands
Accredited in accordance with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard for the
attached scope.
Halal Accreditation Number
2023-026
Halal Accreditation Scope
Shown in annex
Initial Halal Accreditation Date
03.03.2023
Expiry Date
03.03.2028
This certificate is valid with the accreditation scope until the expiry date, as long as the halal conformity
assessment body fully complies with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard, national legislation and Halal Accreditation Agency rules.
Cluster | Category | Sub-category | Included Activities | ||
---|---|---|---|---|---|
Food and feed Processing | C | Food Manufacturing | CI | Halal slaughtering & processing of perishable animal products |
• Processed/Heat-Treated Meat Products for Poultry, Bovine, Ovine, egg products including packaging, and fish and fish products including packaging (such as caviar, sushi, etc.) • Milk and Dairy Products, including packaging: fresh and long-life milk products |