Adres: 39 Usadan-ro 10gil, Yongsan-gu, Seul 04405, Kore Cumhuriyeti
OIC/SMIIC 2:2019 Standardı çerçevesinde ekte gösterilen kapsamlar için
akredite edilmiştir.
Helal Akreditasyon Numarası
2024-054
Helal Akreditasyon Kapsamı
Ekte belirtilmiştir
İlk Helal Akreditasyon Tarihi
19.04.2024
Helal Akreditasyon Bitiş Tarihi
19.04.2029
Bu sertifika; OIC/SMIIC 2:2019 standardına, ulusal mevzuata ve Helal Akreditasyon Kurumu kurallarına
uyulduğu takdirde akredite olunan kapsam için belirtilen süreye kadar geçerlidir.
Grup | Kategori | Alt-kategori | Dahil Olan Faaliyetler | ||
---|---|---|---|---|---|
Gıda ve Yem İşleme | C | Gıda İşleme | CI | Helal kesim & dayanıksız (çabuk bozulabilen) hayvansal ürünlerin işlenmesi | • Helal kesim (kesme ve paketlemeyi de içermek üzere büyükbaş ve küçükbaş hayvanlardan elde edilen çiğ et (mezbaha)) ve büyükbaş ve küçükbaş hayvanlardan elde edilen taze, soğutulmuş, dondurulmuş, derin dondurulmuş et |
CIV | Dayanıklı ürünlerin işlenmesi | • Bitkisel Kökenli Katı ve Sıvı Yağlar • Meşrubat: Alkolsüz İçecekler (sirke dahil) • Tahıl ve Tahıl Ürünleri: ○ Hafif Fırıncılık Ürünleri, ○ Makarna, Erişte vb. ○ Un • Kahve ve Kahve Ürünleri • Çay, Bitki Çayları ve bunların harmanları • Gıdada Kullanılan Tuz • İçme Suyu • Bisküvi Çeşitleri, Kakao ve Kakao Ürünleri, Kurabiyeler ve Atıştırmalıklar (ileri işleme tabi tutulmuş kuruyemişler dahil) • Nişasta, Şeker ve Şekerleme Mamulleri, Bal Mamulleri • Çorba ve Kuru Hazır Yiyecekler • Bebek ve Çocuk Gıdaları • Baharatlar, Çeşni Malzemeleri, Soslar • Konserve Gıdalar • İşlenmiş Yağlı Tohumlar |
|||
Biyokimyasal | K | (Biyo) Kimyasalların Üretimi | • Gıda katkı maddelerinin üretimi • İşlem yardımcılarının üretimi • Vitamin üretimi • Mineral üretimi • Biyokültür üretimi • Aroma vericilerin üretimi • Enzimlerin üretimi dahil olmak üzere biyokimyasallar |
Address: 39 Usadan-ro 10gil, Yongsan-gu, Seoul 04405,
Republic of Korea
Accredited in accordance with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard for the
attached scope.
Halal Accreditation Number
2024-054
Halal Accreditation Scope
Shown in annex
Initial Halal Accreditation Date
19.04.2024
Halal Accreditation Expiry Date
19.04.2029
This certificate is valid with the halal accreditation scope until the expiry date, as long as the halal conformity
assessment body fully complies with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard, national legislation and Halal Accreditation Agency rules.
Cluster | Category | Sub-Category | Included Activities | ||
---|---|---|---|---|---|
Food and Feed Processing | C | Food Manufacturing | CI | Halal slaughter & Processing of perishable animal products | • Halal slaughtering (Raw meat from bovine and ovine [slaughterhouse]) including cutting and packaging and fresh, chilled, frozen, deep-frozen meat from bovine and ovine |
CIV | Processing of shelf stable products |
▪ Plant-based fats and oils ▪ Soft Drinks: Non-Alcoholic (including vinegar) • Cereal and Cereal Products: ○ Fine Bakery Products ○ Bakery Products ○ Pasta, Noodle etc. ○ Flour • Coffee and Coffee Products • Tea, Herbal Teas and Blends • Food Grade Salt • Drinking Water • Biscuit Types, Cocoa and Cocoa Products, Cookies and Snacks (including further processed nuts) • Starch, Sugar and Confectionery Products, Honey Products • Soup and Dried Ready-to-Eat Meals • Infant Formula, Baby and Child Food • Spices, Seasonings, Sauces • Canned Foods • Oil Seeds | |||
Biochemical | K | (Bio) Production of Chemicals | Biochemicals including: • Production of food additives • Production of processing aids • Vitamin production • Mineral production • Bio-culture production • Production of flavourings • Production of enzymes |