Adresler : LPPOM MUI İdari Ofis-Bogor: Global Halal Centre
Jl, Permuda No.5, Bogor, West Java, Indonesia
LPPOM MUI İdari Ofis-Jakarta:
Jl, Proklamasi No.51, Kel. Pegangsaan, Kec. MEnteng, Kota Adm.
Central Jakarta, Provinsi DKI Jakarta, Indonesia
OIC/SMIIC 2:2019 Standardı çerçevesinde ekte gösterilen kapsamlar için
akredite edilmiştir.
Helal Akreditasyon Numarası
2024-047
Helal Akreditasyon Kapsamı
Ekte Gösterilmiştir.
İlk Helal Akreditasyon Tarihi
12.01.2024
Helal Akreditasyon Bitiş Tarihi
12.01.2029
Bu sertifika; OIC/SMIIC 2:2019 standardına, ulusal mevzuata ve Helal Akreditasyon Kurumu kurallarına
uyulduğu takdirde akredite olunan kapsam için belirtilen süreye kadar geçerlidir.
Grup | Kategori | Alt Kategori | Dahil olan faaliyetler | ||
---|---|---|---|---|---|
Gıda ve Yem İşleme | C | Gıda Üretimi | CIV | Dayanıklı ürünlerin işlenmesi | • Bisküvi Çeşitleri, Kakao ve Kakao Ürünleri, Kurabiyeler ve Atıştırmalıklar (ileri işleme tabi tutulmuş kuruyemişler dahil) • Nişasta, Şeker ve Şekerleme Mamulleri, Bal Mamulleri • Çorba ve Kuru Hazır Yiyecekler • Bebek ve Çocuk Gıdaları • Baharatlar, Çeşni Malzemeleri, Soslar • Konserve Gıdalar • İşlenmiş Yağlı Tohumlar • Gıdada Kullanılan Tuz • İçme Suyu |
Biyokimyasal | K | (Biyo)kimyasalların Üretimi | • Gıda katkı maddelerinin Üretimi • İşlem yardımcılarının üretimi • Vitamin üretimi • Mineral üretimi • Biyokültür üretimi • Aroma vericilerin üretimi • Enzimlerin üretimi dahil olmak üzere biyokimyasallar |
||
Diğerleri | L | Diğer Malzemelerin Üretimi | LI | Kozmetik | • Kozmetik ürünleri |
Addresses: LPPOM MUI Operational Office-Bogor: Global Halal Centre
Jl, Permuda No.5, Bogor, West Java, Indonesia
LPPOM MUI Operational Office-Jakarta:
Jl, Proklamasi No.51, Kel. Pegangsaan, Kec. MEnteng, Kota Adm.
Central Jakarta, Provinsi DKI Jakarta, Indonesia
Accredited in accordance with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard for the
attached scope.
Halal Accreditation Number
2024-047
Halal Accreditation Scope
Shown in annex
Initial Halal Accreditation Date
12.01.2024
Expiry Date
12.01.2029
This certificate is valid with the accreditation scope until the expiry date, as long as the halal conformity
assessment body fully complies with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard, national legislation and Halal Accreditation Agency rules.
Cluster | Category | Sub-category | Included Activities | ||
---|---|---|---|---|---|
Food and feed Processing | C | Food Manufacturing | CIV | Processing of ambient stable products |
• Biscuit Types, Cocoa and Cocoa Products, Cookies and Snacks (including further processed nuts) • Starch, Sugar and Confectionery Products, Honey Products • Soup and Dried Ready-to-Eat Meals • Infant Formula, Baby and Child Food • Spices, Seasonings, Sauces • Canned Foods • Oilseeds • Food Grade Salt • Drinking Water |
Biochemical | K | (Bio) Production of Chemicals | Biochemicals including: • Production of food additives • Production of processing aids • Vitamin production • Mineral production • Bio-culture production • Production of flavourings • Production of enzymes |
||
Others | L | Other Materials Manufacturing | LI | Cosmetics | Cosmetic Products |