HELAL AKREDİTASYON
SERTİFİKASI

Helal Uygunluk Değerlendirme Kuruluşu
olarak faaliyet gösteren

The Assessment Institute for Foods,
Drugs and Cosmetics
Indonesian Council of Ulama
(LPPOM MUI)

Adresler : LPPOM MUI İdari Ofis-Bogor: Global Halal Centre
Jl, Permuda No.5, Bogor, West Java, Indonesia

LPPOM MUI İdari Ofis-Jakarta:
Jl, Proklamasi No.51, Kel. Pegangsaan, Kec. MEnteng, Kota Adm.
Central Jakarta, Provinsi DKI Jakarta, Indonesia

OIC/SMIIC 2:2019 Standardı çerçevesinde ekte gösterilen kapsamlar için
akredite edilmiştir.

Helal Akreditasyon Numarası

2024-047

Helal Akreditasyon Kapsamı

Ekte Gösterilmiştir.

İlk Helal Akreditasyon Tarihi

12.01.2024

Helal Akreditasyon Bitiş Tarihi

12.01.2029

Bu sertifika; OIC/SMIIC 2:2019 standardına, ulusal mevzuata ve Helal Akreditasyon Kurumu kurallarına
uyulduğu takdirde akredite olunan kapsam için belirtilen süreye kadar geçerlidir.


HELAL AKREDİTASYON KAPSAMI

Grup Kategori Alt Kategori Dahil olan faaliyetler
Gıda ve Yem İşleme C Gıda Üretimi CIV Dayanıklı ürünlerin işlenmesi • Bisküvi Çeşitleri, Kakao ve Kakao Ürünleri, Kurabiyeler ve Atıştırmalıklar (ileri işleme tabi tutulmuş kuruyemişler dahil)
• Nişasta, Şeker ve Şekerleme Mamulleri, Bal Mamulleri
• Çorba ve Kuru Hazır Yiyecekler
• Bebek ve Çocuk Gıdaları
• Baharatlar, Çeşni Malzemeleri, Soslar
• Konserve Gıdalar
• İşlenmiş Yağlı Tohumlar
• Gıdada Kullanılan Tuz
• İçme Suyu
Biyokimyasal K (Biyo)kimyasalların Üretimi • Gıda katkı maddelerinin Üretimi
• İşlem yardımcılarının üretimi
• Vitamin üretimi
• Mineral üretimi
• Biyokültür üretimi
• Aroma vericilerin üretimi
• Enzimlerin üretimi
dahil olmak üzere biyokimyasallar
Diğerleri L Diğer Malzemelerin Üretimi LI Kozmetik • Kozmetik ürünleri


ENGLISH VERSION

HALAL ACCREDITATION
CERTIFICATE

Halal Conformity Assessment Body

The Assessment Institute for Foods,
Drugs and Cosmetics
Indonesian Council of Ulama
(LPPOM MUI)

Addresses: LPPOM MUI Operational Office-Bogor: Global Halal Centre
Jl, Permuda No.5, Bogor, West Java, Indonesia

LPPOM MUI Operational Office-Jakarta:
Jl, Proklamasi No.51, Kel. Pegangsaan, Kec. MEnteng, Kota Adm.
Central Jakarta, Provinsi DKI Jakarta, Indonesia

Accredited in accordance with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard for the
attached scope.

Halal Accreditation Number

2024-047

Halal Accreditation Scope

Shown in annex

Initial Halal Accreditation Date

12.01.2024

Expiry Date

12.01.2029

This certificate is valid with the accreditation scope until the expiry date, as long as the halal conformity
assessment body fully complies with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard, national legislation and Halal Accreditation Agency rules.


HALAL ACCREDITATION SCOPE

Cluster Category Sub-category Included Activities
Food and feed Processing C Food Manufacturing CIV Processing of ambient stable products • Biscuit Types, Cocoa and Cocoa Products, Cookies and Snacks (including further processed nuts)
• Starch, Sugar and Confectionery Products, Honey Products
• Soup and Dried Ready-to-Eat Meals
• Infant Formula, Baby and Child Food
• Spices, Seasonings, Sauces
• Canned Foods
• Oilseeds
• Food Grade Salt
• Drinking Water
Biochemical K (Bio) Production of Chemicals Biochemicals including:
• Production of food additives
• Production of processing aids
• Vitamin production
• Mineral production
• Bio-culture production
• Production of flavourings
• Production of enzymes
Others L Other Materials Manufacturing LI Cosmetics Cosmetic Products