Adres: Viale Brianza, 20, 20841 Cinisello Balsamo Milan,
Lombardia, İtalya
OIC/SMIIC 2:2019 Standardı çerçevesinde ekte gösterilen kapsamlar için
akredite edilmiştir.
Helal Akreditasyon Numarası
2024-053
Helal Akreditasyon Kapsamı
Ekte belirtilmiştir
İlk Helal Akreditasyon Tarihi
05.04.2024
Helal Akreditasyon Bitiş Tarihi
05.04.2029
Bu sertifika; OIC/SMIIC 2:2019 standardına, ulusal mevzuata ve Helal Akreditasyon Kurumu kurallarına
uyulduğu takdirde akredite olunan kapsam için belirtilen süreye kadar geçerlidir.
Grup | Kategori | Alt Kategori | Dahil olan faaliyetler | ||
---|---|---|---|---|---|
Gıda ve Yem İşleme | C | Gıda üretimi | CI | Helal kesim & dayanıksız (çabuk bozulabilen) hayvansal ürünlerin işlenmesi | • Ambalajlamayı da içeren Yumurta Ürünleri • Ambalajlamayı da içeren Süt ve Süt Ürünleri: taze ve uzun ömürlü ürünler • Jelatin: Kanatlı hayvan, büyükbaş, küçükbaş hayvan, balık kaynaklı |
CII | Dayanıksız (çabuk bozulabilen) bitkisel ürünlerin işlenmesi | Meyveleri, sebzeleri, tahılları, sert kabuklu meyveleri, taze meyve sularını, kuru/kurutulmuş ürünleri ve baklagili içeren bitkisel ürünlerin üretimi, işlenmesi ve paketlenmesi | |||
CIV | Dayanıklı ürünlerin işlenmesi | • Meşrubat: Alkolsüz içecekler (sirke dahil) • Tahıl ve Tahıl Ürünleri: ○ Hafif Fırıncılık Ürünleri, ○ Unlu Mamuller ○ Makarna, Erişte vb. ○ Un • Kahve ve Kahve Ürünleri • Çay, Bitki Çayları ve bunların harmanları • Gıdada Kullanılan Tuz • İçme Suyu • Bisküvi Çeşitleri, Kakao ve Kakao Ürünleri, Kurabiyeler ve Atıştırmalıklar (ileri işleme tabi tutulmuş kuruyemişler dahil) • Nişasta, Şeker ve Şekerleme Mamulleri, Bal Mamulleri • Çorba ve Kuru Hazır Yiyecekler • Bebek ve Çocuk Gıdaları • Baharatlar, Çeşni Malzemeleri, Soslar • Konserve Gıdalar • İşlenmiş Yağlı Tohumlar |
|||
Biyokimyasal | K | (Biyo)kimyasalların Üretimi | • Gıda katkı maddelerinin Üretimi • İşlem yardımcılarının üretimi • Vitamin üretimi • Mineral üretimi • Biyokültür üretimi • Aroma vericilerin üretimi • Enzimlerin üretimi dahil olmak üzere biyokimyasallar |
Address: Viale Brianza, 20, 20841 Cinisello Balsamo Milan,
Lombardia, Italy
Accredited in accordance with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard for the
attached scope.
Halal Accreditation Number
2024-053
Halal Accreditation Scope
Specified in the annex
Initial Halal Accreditation Date
05.04.2024
Halal Accreditation Expiry Date
05.04.2029
This certificate is valid with the accreditation scope until the expiry date, as long as the halal conformity
assessment body fully complies with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard, national legislation and Halal Accreditation Agency rules.
Cluster | Category | Sub-Category | Included Activities | ||
---|---|---|---|---|---|
Food and Feed Processing | C | Food Manufacturing | CI | Halal slaughter & Processing of perishable animal products | • Egg Products including packaging • Milk and Dairy Products including packaging: fresh and ambient stable products • Gelatin: Poultry, Bovine, ovine, fish originated |
CII | Processing of perishable plant products | Production, processing and packaging of plant products including fruits, vegetables, cereals, nuts, fresh fruit juices, dried products and pulses | |||
CIV | Processing of shelf stable products |
▪ Soft Drinks: Non-Alcoholic (including vinegar) • Cereal and Cereal Products: ○ Fine Bakery Products ○ Bakery Products ○ Pasta, Noodle etc. ○ Flour • Coffee and Coffee Products • Tea, Herbal Teas and Blends • Food Grade Salt • Drinking Water • Biscuit Types, Cocoa and Cocoa Products, Cookies and Snacks (including further processed nuts) • Starch, Sugar and Confectionery Products, Honey Products • Soup and Dried Ready-to-Eat Meals • Infant Formula, Baby and Child Food • Spices, Seasonings, Sauces • Canned Foods • Oil Seeds | |||
Biochemical | K | (Bio) Production of Chemicals | Biochemicals including: • Production of food additives • Production of processing aids • Vitamin production • Mineral production • Bio-culture production • Production of flavourings • Production of enzymes |