HELAL AKREDİTASYON
SERTİFİKASI

Helal Uygunluk Değerlendirme Kuruluşu
olarak faaliyet gösteren

ISLAMIC FOOD AND NUTRITION
COUNCIL OF AMERICA

Adres : 2004 W Miner Street, Des Plaines, IL, ABD

OIC/SMIIC 2:2019 standardı çerçevesinde ekte gösterilen kapsamlar için
akredite edilmiştir.

Akreditasyon Numarası

2023-029

Akreditasyon Kapsamı

Ekte Gösterilmiştir.

İlk Akreditasyon Tarihi

05.05.2023

Akreditasyon Bitiş Tarihi

05.05.2028

Bu sertifika; OIC/SMIIC 2:2019 standardına, ulusal mevzuata ve Helal Akreditasyon Kurumu kurallarına
uyulduğu takdirde akredite olunan kapsam için belirtilen süreye kadar geçerlidir.


HELAL AKREDİTASYON KAPSAMI

Grup Kategori Alt-Kategori Dahil olan faaliyetler
Gıda ve yem işleme C Gıda üretimi CIV Dayanıklı ürünlerin işlenmesi • Nişasta, Şeker ve Şekerleme Mamulleri, Bal Mamulleri
• Kakao ve Kakao Ürünleri
• Tahıl ve Tahıl Ürünleri:
   ○ Hafif Fırıncılık Ürünleri
   ○ Unlu Mamuller
   ○ Makarna, Erişte vb.
   ○ Un
• Kahve ve Kahve Ürünleri
• Çay, Bitki Çayları ve bunların harmanları
Biyokimyasal K (Biyo) Kimyasalların üretimi • Gıda katkı maddelerinin üretimi
• İşlem yardımcılarının üretimi
• Vitamin üretimi
• Mineral üretimi
• Biyokültür üretimi
• Aroma vericilerin üretimi
• Enzimlerin üretimi
dahil olmak üzere biyokimyasallar


ENGLISH VERSION

HALAL ACCREDITATION
CERTIFICATE

Halal Conformity Assessment Body

ISLAMIC FOOD AND NUTRITION
COUNCIL OF AMERICA

Address: 2004 W Miner Street, Des Plaines, IL, USA

Accredited in accordance with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard for the
attached scope.

Halal Accreditation Number

2023-029

Halal Accreditation Scope

Shown in annex

Initial Halal Accreditation Date

05.05.2023

Expiry Date

05.05.2028

This certificate is valid with the accreditation scope until the expiry date, as long as the halal conformity
assessment body fully complies with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard, national legislation and Halal Accreditation Agency rules.


HALAL ACCREDITATION SCOPE

Cluster Category Sub-category Included Activities
Food and feed Processing C Food Manufacturing CIV Processing of ambient stable products • Starch, Sugar and Confectionery Products, Honey Products
• Cocoa and Cocoa Products
• Cereal and Cereal Products:
   ○ Fine Bakery Products
   ○ Bakery Products
   ○ Pasta, Noodle etc.
   ○ Flour
• Coffee and Coffee Products
• Tea, Herbal Teas and Blends
Biochemical K (Bio) Production of Chemicals Biochemicals including:
• Production of food additives
• Production of processing aids
• Vitamin production
• Mineral production
• Bio-culture production
• Production of flavourings
• Production of enzymes