HELAL AKREDİTASYON
SERTİFİKASI

Helal Uygunluk Değerlendirme Kuruluşu olarak
faaliyet gösteren

SIILHALAL ISLAMIC INSPECTION SERVICE

Adres : Av. Fernando Machado esquina com a R. Duque de Caxias-
Edificio IL Centenario, 141E – Sala 1504, Bairro Centro,
Chapecó – Santa Catarina – Brasil – CEP:89.802-112

OIC/SMIIC 2:2019 standardı çerçevesinde ekte gösterilen kapsamlar için
akredite edilmiştir.

Helal Akreditasyon Numarası

2022-017

Helal Akreditasyon Kapsamı

Ekte belirtilmiştir

İlk Helal Akreditasyon Tarihi

27.05.2022

Revizyon Tarihi

02.08.2023

Helal Akreditasyon Bitiş Tarihi

27.05.2027

Bu sertifika; OIC/SMIIC 2:2019 standardına, ulusal mevzuata ve Helal Akreditasyon Kurumu kurallarına
uyulduğu takdirde akredite olunan kapsam için belirtilen süreye kadar geçerlidir.


HELAL AKREDİTASYON KAPSAMI

Grup Kategori Alt-Kategori Dahil olan faaliyetler
Gıda ve Yem İşleme C Gıda Üretimi CI Helal kesim & dayanıksız (çabuk bozulabilir) hayvansal ürünlerin işlenmesi • Helal kesim (Kesme ve paketlemeyi de içermek üzere büyükbaş ve küçükbaş hayvanlardan elde edilen çiğ et [mezbaha]) ve büyükbaş ve küçükbaş hayvanlardan elde edilen taze, soğutulmuş, dondurulmuş, derin dondurulmuş et

• Helal kesim (Kesme ve paketlemeyi de içermek üzere kanatlı hayvanlardan elde edilen çiğ et [mezbaha]) ve kanatlı hayvanlardan elde edilen taze, soğutulmuş, dondurulmuş, derin dondurulmuş et
CIV Dayanıklı ürünlerin işlenmesi • Nişasta, Şeker ve Şekerleme Mamulleri, Bal Mamulleri
• Kakao ve Kakao Ürünleri
• Tahıl ve Tahıl Ürünleri:
o Hafif Fırıncılık Ürünleri,
o Unlu Mamuller
o Makarna, Erişte vb.
o Un
• Kahve ve Kahve Ürünleri
• Çay, Bitki Çayları ve bunların harmanları
• Bisküvi Çeşitleri, Kurabiyeler ve Atıştırmalıklar (ileri işleme tabi tutulmuş kuruyemişler dahil)
• Çorba ve Kuru Hazır Yiyecekler
• Bebek ve Çocuk Gıdaları
• Baharatlar, Çeşni Malzemeleri, Soflar
• Konserve Gıdalar
• İşlenmiş Yağlı Tohumlar
• Gıdada Kullanılan Tuz


ENGLISH VERSION

HALAL ACCREDITATION
CERTIFICATE

Halal Conformity Assessment Body

SIILHALAL ISLAMIC INSPECTION SERVICE

Address : Av. Fernando Machado esquina com a R. Duque de Caxias-
Edificio IL Centenario, 141E – Sala 1504, Bairro Centro,
Chapecó – Santa Catarina – Brasil – CEP:89.802-112

Accredited in accordance with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard for the attached scope.

Halal Accreditation Number

2022-017

Halal Accreditation Scope

Shown in annex

Initial Halal Accreditation Date

27.05.2022

Revision Date

02.08.2023

Expiry Date

27.05.2027

This certificate is valid with the halal accreditation scope until the expiry date, as long as the halal conformity
assessment body fully complies with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard, national legislation and Halal Accreditation Agency rules.


HALAL ACCREDITATION SCOPE

Cluster Category Sub-category Included Activities
Food and feed processing C Food Manufacturing CI Halal slaughtering & processing of perishable animal products • Halal slaughtering (Raw meat from bovine and ovine [slaughterhouse]) including cutting and packaging and fresh, chilled, frozen, deep-frozen meat from bovine and ovine

• Halal slaughtering (Raw meat from poultry [slaughterhouse], including cutting and packaging) and fresh, chilled, frozen, deep-frozen meat from poultry

CIV Processing of ambient stable products • Starch, Sugar and Confectionery Products, Honey Products
• Cocoa and Cocoa Products
• Cereal and Cereal Products:
   ○ Fine Bakery Products
   ○ Bakery Products
   ○ Pasta, Noodle etc.
   ○ Flour
• Coffee and Coffee Products
• Tea, Herbal Teas and Their Blends
• Biscuit, Cookies and Snacks (including further processed nuts-based snacks)
• Soup and Dried Ready-to-Eat Dried-Foods
• Infant Formula,Baby and Child Food
• Spices, Seasonings, Sauces
• Canned Foods
• Oil Seeds
• Food Grade Salt