Adres : Av. Fernando Machado esquina com a R. Duque de Caxias-
Edificio IL Centenario, 141E – Sala 1504, Bairro Centro,
Chapecó – Santa Catarina – Brasil – CEP:89.802-112
OIC/SMIIC 2:2019 standardı çerçevesinde ekte gösterilen kapsamlar için
akredite edilmiştir.
Helal Akreditasyon Numarası
2022-017
Helal Akreditasyon Kapsamı
Ekte belirtilmiştir
İlk Helal Akreditasyon Tarihi
27.05.2022
Revizyon Tarihi
02.08.2023
Helal Akreditasyon Bitiş Tarihi
27.05.2027
Bu sertifika; OIC/SMIIC 2:2019 standardına, ulusal mevzuata ve Helal Akreditasyon Kurumu kurallarına
uyulduğu takdirde akredite olunan kapsam için belirtilen süreye kadar geçerlidir.
Grup | Kategori | Alt-Kategori | Dahil olan faaliyetler | ||
---|---|---|---|---|---|
Gıda ve Yem İşleme | C | Gıda Üretimi | CI | Helal kesim & dayanıksız (çabuk bozulabilir) hayvansal ürünlerin işlenmesi | • Helal kesim (Kesme ve paketlemeyi de içermek üzere büyükbaş ve küçükbaş hayvanlardan elde edilen çiğ et [mezbaha]) ve büyükbaş ve küçükbaş hayvanlardan elde edilen taze, soğutulmuş, dondurulmuş, derin dondurulmuş et • Helal kesim (Kesme ve paketlemeyi de içermek üzere kanatlı hayvanlardan elde edilen çiğ et [mezbaha]) ve kanatlı hayvanlardan elde edilen taze, soğutulmuş, dondurulmuş, derin dondurulmuş et |
CIV | Dayanıklı ürünlerin işlenmesi | • Nişasta, Şeker ve Şekerleme Mamulleri, Bal Mamulleri • Kakao ve Kakao Ürünleri • Tahıl ve Tahıl Ürünleri: o Hafif Fırıncılık Ürünleri, o Unlu Mamuller o Makarna, Erişte vb. o Un • Kahve ve Kahve Ürünleri • Çay, Bitki Çayları ve bunların harmanları • Bisküvi Çeşitleri, Kurabiyeler ve Atıştırmalıklar (ileri işleme tabi tutulmuş kuruyemişler dahil) • Çorba ve Kuru Hazır Yiyecekler • Bebek ve Çocuk Gıdaları • Baharatlar, Çeşni Malzemeleri, Soflar • Konserve Gıdalar • İşlenmiş Yağlı Tohumlar • Gıdada Kullanılan Tuz |
Address : Av. Fernando Machado esquina com a R. Duque de Caxias-
Edificio IL Centenario, 141E – Sala 1504, Bairro Centro,
Chapecó – Santa Catarina – Brasil – CEP:89.802-112
Accredited in accordance with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard for the attached scope.
Halal Accreditation Number
2022-017
Halal Accreditation Scope
Shown in annex
Initial Halal Accreditation Date
27.05.2022
Revision Date
02.08.2023
Expiry Date
27.05.2027
This certificate is valid with the halal accreditation scope until the expiry date, as long as the halal conformity
assessment body fully complies with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard, national legislation and Halal Accreditation Agency rules.
Cluster | Category | Sub-category | Included Activities | ||
---|---|---|---|---|---|
Food and feed processing | C | Food Manufacturing | CI | Halal slaughtering & processing of perishable animal products | • Halal slaughtering (Raw meat from bovine and ovine [slaughterhouse]) including cutting and packaging and fresh, chilled, frozen, deep-frozen meat from bovine and ovine • Halal slaughtering (Raw meat from poultry [slaughterhouse], including cutting and packaging) and fresh, chilled, frozen, deep-frozen meat from poultry |
CIV | Processing of ambient stable products | • Starch, Sugar and Confectionery Products, Honey Products • Cocoa and Cocoa Products • Cereal and Cereal Products: ○ Fine Bakery Products ○ Bakery Products ○ Pasta, Noodle etc. ○ Flour • Coffee and Coffee Products • Tea, Herbal Teas and Their Blends • Biscuit, Cookies and Snacks (including further processed nuts-based snacks) • Soup and Dried Ready-to-Eat Dried-Foods • Infant Formula,Baby and Child Food • Spices, Seasonings, Sauces • Canned Foods • Oil Seeds • Food Grade Salt |